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Rendimientos:
4 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
15 mins
Tiempo de Cocción:
15 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: mommaofmany

Pork Medallions with Marsala

Tenderloin pork skillet simmered with marsala wine.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Lightly dust pork with flour.
  2. Heat oil in large skillet over medium-high heat until hot.
  3. Add pork slices; cook 3 minutes per side or until browned.
  4. Remove from pan. Reduce heat to medium.
  5. Add garlic to skillet; cook and stir 1 minute. Add wine and pork; cook 3 minutes or until pork is barely pink in center.
  6. Remove pork from skillet. Stir in parsley. Simmer wine mixture until slightly thickened, 2 to 3 minutes.
  7. Tip: For a special touch, sprinkle with chopped red onion just before serving.
166 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
This sounds awesome!!! Can't wait to try it! I need/want more Hawaiian recipes....please? :)
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03 feb. 22 por el miembro: Slow Meta
This was excellent and my kids even enjoyed it!! I sauteed some sliced white mushrooms in with the pork as it was finishing and enjoyed it with mashed cauliflower and green beans. Probably the most colorful, well rounded meal we have had in awhile.
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27 jun. 11 por el miembro: Sdrucke
I used red wine (I know, I know!) and I substituted basil for parsley but it was fantastic! I would never normally pair red wine with pork but it worked really well. I'm sure with marsala it would be even better. Great recipe!
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12 may. 10 por el miembro: jenju
This was GREAT!!!. Served it with Cheesy Cauliflower Au Gratin (104 cal). Great meal and the wife loved it.
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13 abr. 10 por el miembro: tw4jsu
This is one of my family's favorite. The pork is so tender with a great flavor.
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22 sep. 09 por el miembro: mommaofmany

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 221 calorías en una porción de Pork Medallions with Marsala.
Desglose de Calorías: 30% grasa, 19% carbh, 51% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
925 kj
221 kcal
Carbohidratos
8,81g
Azúcar
4,02g
Proteína
23,56g
Grasa
6,27g
Grasa Saturada
1,635g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
0,344g
Grasa Monoinsaturada
1,613g
Colesterol
66mg
Fibra
0,1g
Sodio
698mg
Potasio
379mg
11%
de IDR*
(221 cal)
11% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (19%)
 
Grasa (30%)
 
Proteína (51%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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