Añadir a mi Libro de Cocina
Añadir a Diario de Alimentos
Rendimientos:
12 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
30 mins
Tiempo de Cocción:
30 mins
Comida tipo:
Panes y Productos Horneados
Postres
Desayuno
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: BreezyWillow

Banana Zucchini Carrot Bread

Classic banana bread (or muffins) with a twist.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Pre-heat oven to 350 °F (175 °C). Melt butter and pour into large bowl.
  2. Add bananas and mash. Add grated zucchini and shredded carrots. Mix well.
  3. Add sugar, beaten egg, and vanilla.
  4. Sprinkle in baking soda and salt and mix. Add flour and mix well.
  5. Pour in 4x8" loaf pan or two muffin trays (6 large each). Makes 1 loaf or 12 large muffins.
  6. Bake loaf for 60-75 minutes. Bake muffins for approx 20-30 minutes.
  7. Let cool on tray and serve.
640 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
Excellent recipe..also added cinnamon, nutmeg, and replaced some of the flour with ALMOND Flour, which is just ground almonds...very good texture.
user vote
11 jun. 13 por el miembro: demetra bengle
Made these the first day of our diet and everyone loved them even the kids will make them again. thank you for sharing the recipe!!!!!
user vote
20 jul. 12 por el miembro: avengergrl64
I don't like bananas.... but this was an amazing muffin. Definitely will keep making.
user vote
19 abr. 12 por el miembro: bbratt
great for a snack, vs pop and candy
user vote
25 feb. 12 por el miembro: exxtoexx
YUMMMMM
user vote
02 feb. 12 por el miembro: ummor242
absolutely delicious. will certainly try them again with the applesauce this time! does anyone happen to know how many points they are? i'd like to bring some to a friend on weight watchers
user vote
21 oct. 11 por el miembro: lolazu
awesome breaky snack. used the suggestions above, substituting applesauce for the butter, adding cinnamon, and walnuts. Used turbinado sugar, and Truvia.
user vote
10 jul. 11 por el miembro: rainbowkishz
Super yummy muffins!!! Perfect for farmers' market season. I didn't change anything except that I had only two bananas, so I increased the carrots a little. These came out perfectly and will enjoy one for breakfast tomorrow morning. :)
user vote
02 jul. 11 por el miembro: amtrebletrouble
yummy, I did the alter version with splenda, whole wheat flower and apple sauce. I made them as muffins and eats as a quick and easy breakfast. I pop them in the microwave for about 15 seconds and they are great.
user vote
12 may. 11 por el miembro: jkbabe85
I loved these muffins the first time I made them. I am making another batch as we speek. This time I added a 1 teas. cinnamon and about 1/4 cup walnuts. I bet they will be even better. I will let you know. :)
user vote
07 may. 11 por el miembro: debhut
1 a 10 de 19 Siguiente

     
 

Revisar esta receta



Debes iniciar sesión para revisar esta receta. Has clic Aquí para iniciar sesión
 

Ver Más Recetas

Filtrar por Tipo de Comida

Panes y Productos Horneados Postres Desayuno

Recetas más Recientes

por el miembro: micrddgz
Merienda ligeramente dulce, baja en grasa y sabrosa.
por el miembro: Jared Sadi
Desayuno fácil y rápido bajo en calorías.
por el miembro: erilicette.99
Sabroso, saludable y rico en fibra.
por el miembro: giselamolnar
No es el típico desayuno o merienda.

Enviar una Receta

Resumen Nutricional:

Hay 223 calorías en una porción de Banana Zucchini Carrot Bread.
Desglose de Calorías: 23% grasa, 71% carbh, 6% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
933 kj
223 kcal
Carbohidratos
40,17g
Azúcar
20,79g
Proteína
3,3g
Grasa
5,88g
Grasa Saturada
3,427g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
0,377g
Grasa Monoinsaturada
1,526g
Colesterol
34mg
Fibra
1,6g
Sodio
165mg
Potasio
178mg
11%
de IDR*
(223 cal)
11% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (71%)
 
Grasa (23%)
 
Proteína (6%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

Consigue la aplicación
    
© 2024 FatSecret. Todos los derechos reservados.